L'oposició fa costat a l'alcalde de Calonge en el seu suport al referèndum i critica la posició de PP i PSC

Els grups a l'oposició a l'Ajuntament de Calonge van aprofitar la celebració del ple ordinari per agraïr a l'alcalde del municipi el seu suport al referèndum d'aquest diumenge.
Els portaveus a l'oposició van decidir pel moment excepcional que viu el país deixar els precs i preguntes sobre la taula i demostrar a l'alcalde que estan al seu costat i tenen tot el seu suport en aquesta decisió.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Elisenda Pérez, portaveu d'AVANCEM - MÉS / Martí Fonalleras, portaveu d'ERC / Mercè Orduña, regidora PSC / Jordi Soler, alcalde Calonge i Sant Antoni
 
Els que no van rebre tantes flors van ser els socis de Convergència al govern calongí, PSC i PP. Des d'Avancem Més van dir a l'alcalde que governa amb partits antidemocràtics. Per la seva banda des d'Esquerra també donen el seu suport a l'alcalde però no entenen el paper que hi juguen els socis de govern PP i PSC.
 
El PSC es va defensant assegurant que no són un partit antidemocràtic i comprometent a l'alcalde a declarar en públic que els seus socis mai s'han oposat a la decisió presa.
 
El debat va ser breu però intens i és que tot i que no s'hi oposin ni el Partit Socialista ni el Partit Popular combreguen amb la decisió de donar suport al referèndum, obrint col·legis electorals i posant-hi urnes.