La Lligueta Running Vall d'Aro arriba a la tercera prova

Omar Palma, amb un temps de 01:05:11, i Meritxell Deulofeu, en 01:28:07, van emportar-se la Cursa Lineal del Camí de Ronda d'aquest diumenge. La cursa, especial pel fet de ser una contrarellotge, era la tercera cita de la Lligueta Running Vall d'Aro, que enguany arriba a la seva tercera edició. 
 
This text will be replaced
Intervé: Laura Garcia
 
La Lligueta Running Vall d'Aro està integrada per quatre proves. Les dues primeres van ser la Nocturna de Platja d'Aro i la Cursa de Castell d'Aro de 7 i 9 quilòmetres, respectivament. Aquest cap de setmana era el torn dels 12 quilòmetres de contrarellotge que unien Torre Valentina i Sant Feliu de Guíxols i pels que van passar-hi una seixantena d'atletes. La quarta d'elles serà la Marxa dels 20 Km de Platja d'Aro del 22 d'octubre. Tot i que es poden competir per separat, també hi ha una puntuació final que engloba quatre proves que tenen l'encant de ser ben diferents entre elles.
 
El podi masculí el van completar Marc Seriola i Roger Gomez, mentre que el femení va comptar amb Judit Casals al segon esglaó i Elisabet Llobet al tercer. El millor corredor local va ser Álvaro Santamaría, desè a la general.