Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Calonge-Sant Antoni identifica que almenys una vintena de les persones que ocupen pisos d'un edifici de Sant Antoni reben ajudes socials per habitatge, subministraments o menjar

Estupafecció a l'Ajuntament per l'ocupació de diversos pisos d'un edifici de Sant Antoni que va explicar Televisió Costa Brava dijous passat. El consistori ha identificat que almenys una vintena dels ocupants reben ajudes per pagar un lloguer, aliments o subministraments bàsics i estudiarà el cas per si és pertinent retirar-los-les.

This text will be replaced

Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el propi Ajuntament estan investigant si al darrere d'aquestes ocupacions hi ha una trama organitzada, ja que tenen indicis que pot ser així.

L'alcalde del municipi Jordi Soler ha indicat que s'actuarà amb fermesa en l'àmbit de les competències municipals, com per exemple si hi ha alteracions de l'ordre públic, però que es tracta d'un litigi entre privats on l'administració local hi té poc marge de maniobra.

L'edifici ocupat està gestionat per un administrador concursal perquè l'empresa promotora va entrar en concurs de creditors. Assegura que cap persona ha quedat socialment desatesa i que no té constància que els ocupants formin part de cap moviment com podria ser la PAH.

Notícies relacionades

Una quarantena de persones ocupen diversos pisos d'un edifici de Sant Antoni (09-01-2015)