Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Surt a la llum la biografia del músic Adrià Sardó

El recent desaparegut Adrià Sardó ja disposa de biografia editada. El periodista i historiador Albert Vilar ha escrit el llibre 'Adrià Sardó, el músic de Calonge' on relata la vida d'aquest instrumentalista de violí, director d'orquestra, mestre i compositor.

This text will be replaced

Assentat a Calonge des de fa molts anys, Sardó va tenir una gran implicació en el municipi que es va materialitzar en darrera instància amb la fundació de l'escola municipal de música que porta el seu nom. La família Sardó té presència a Calonge des del segle XIII, així que malgrat Adrià Sardó no hi naixés la seva gran activitat cultural a la població el va convertir en una persona il·lustre.

El llibre narra la història personal del que el mateix autor del llibre ha titllat el músic de Calonge, una història que Vilar ha pogut escriure gràcies a la documentació que la família Sardó converva però sobretot a les vivències el el mateix Adrià Sardó li havia anat explicant en primera persona.

El llibre ha sortit a la llum dos mesos i poc més de la desaparició d'Adrià Sardó que va morir el 9 de novembre passat. Albert Vilar explica que encara va tenir temps de poder ensenyar un exemplar al seu protagonista.

El llibre 'Adrià Sardó, el músic de Calonge' es va presentar el dissabte en el nucli davant un nombrós públic.