Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El 2020 totes les terrasses de Calonge-Sant Antoni han de ser uniformes

Abans del 2020, és a dir en menys de 5 anys, totes les terrasses de Calonge i Sant Antoni s'han d'adaptar a la nova ordenança que regula l'ocupació de la via pública. Aquest dijous s'ha aprovat definitivament aquesta nova normativa que vol homogeneïtzar les terrasses del poble per millorar-ne l'estètica.
 
This text will be replaced
 
El mes de març de l'any passat es va aprovar inicialment l'ordenança que ha rebut una trentena d'al·legacions a més d'altres propostes i recomenacions que han completat i millorat la normativa de nova creació.
 
L'ordenança regula l'ocupació de la via pública però també imposa uns criteris estètics per tal que les terrasses dels negocis segueixin una uniformitat i per això tindran jardineres, tendals, parasols i mobiliari comú segons la zona del poble on s'instal·lin.
 
Pel mateix plenari hi va passar el conveni entre l'Ajuntament i la Diputació per la creació d'una rotonda d'accés a la urbanització Vescomtat de Cabanyes. Des del Partit Socialista de Catalunya es va demanar que s'insisteixi a la Generalitat per aconseguir una rotonda a la cruïlla de l'avinguda de la Unió que el mateix govern va reconèixer que s'hi estava treballant perquè era un punt negre d'accidents.