Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

La urbanització Treumal de Dalt aixecada per obres

A la urbanització Treumal de Dalt s'hi estan portant a terme unes obres que milloraran de forma integral aquest espai. L'Ajuntament de Calonge dirigeix les obres que van començar abans de Nadal i que tenen un termini d'execució de 10 mesos.
En aquest temps s'han de renovar tots els serveis com són enllumenat, aigua, gas o telefonia, però també es millorarà l'acabat de la superfície que tindrà panots als laterals pel pas de vianants i el vial asfaltat  per la circulació de vehicles, tot al mateix nivell. El projecte compte amb un pressupost de 2 milions 596 mil euros que hauran d'assumir els veïns. Un cop acabada l'Ajuntament recepcionarà la urbanització.
 
This text will be replaced
 
Per altra banda la urbanització de Mas Pere, la més complexa administrativament i urbanísticament, també està en fase de reparcel·lació. L'Ajuntament està estudiant les darreres al·legacions presentades i treballa per adequar la revisió del conveni del 1998 entre parcel·listes i consistori amb la reparcel·lació actual que marca el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Tot plegat arrel d'un dictàmen de la Comissió Jurídica Assessora que avala l'acord del 1998.
 
Mas Pere és un dels grans cavalls de batalla de l'equip de govern actual, format per Convergència i Unió i Esquerra Republicana, que tot i trobar-se en un any electoral com és aquest vol que el procés segueixi  endavant.
 
Treumal de Dalt i Mas Pere són dos clars exemples d'urbanitzacions que l'Ajuntament treballa per recepcionar. Una altra, les obres de la qual estan a la seva fase final, és Mas Falet.