Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

L'alcaldable d'ERC a Calonge-Sant Antoni, Martí Fonalleras, presenta la seva candidatura davant d'un centenar de persones

Davant d’un centenar de persones i acompanyat de militants i alcaldables d'Esquerra a la comarca i l'eurodiputat, Josep Maria Terricabras, l'actual primer tinent d'alcalde i regidor d'urbanisme de Calonge-Sant Antoni, Martí Fonalleras, ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del mes de maig.

This text will be replaced

Es la tercera vegada consecutiva que Martí Fonalleras repeteix com a candidat a l'alcaldia del municipi.

Esquerra aposta per la renovació i per donar continuïtat al seu projecte vinculat a tres eixos: la participació ciutadana i la transparència, la cohesió social i la defensa dels valors republicans. Martí Fonalleras, a més, ha confirmat que Dolors Mañas, actual regidora de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut, també l'acompanyarà a la candidatura i s'ha mostrat molt satisfet de l'estabilitat política que s'ha aconseguit al municipi en els darrers anys amb la coalició de CiU i ERC.

Una de les prioritats dels republicans pel mandat 2015-2019 serà donar continuïtat al procés per normalitzar la situació de les diferents urbanitzacions que hi ha a la població que presenten importants deficiències en la qualitat dels seus serveis bàsics.

Martí Fonalleras també pensa que el procés polític català pot influenciar en els resultats del 24 de maig.

L'acte de presentació es va fer al Teatre Mundet de Sant Antoni i l’assemblea de la secció local d'Esquerra a Calonge va renovar la seva confiança en Martí Fonalleras a mitjans del mes de novembre passat.