Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Calonge es promociona a Fitur

Calonge i Sant Antoni es nudreix econòmicament en gran mesura del turisme i saben que cal mimar-lo perquè aquest segueixi apostant pel poble. Des del govern local s'inverteixen esforços en la bona promoció del municipi
i en oferir als visitants una oferta diferenciada i que aconsegueixi situar Calonge i Sant Antoni entre els destins turístics per excel·lència de la Costa Brava.
 
This text will be replaced
 
Aquesta setmana el poble és present a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid fins diumenge i ho fa presentant en el sector professional els trets diferenciadors del turisme local.
 
L'espai Nadó es va inaugurar aquest passat estiu i és un projecte innovador que ofereix el nucli de Sant Antoni de Calonge a totes les families amb nadons de la franja de  0 a 3 anys. El principal objectiu és aportar comoditat a totes les famílies que van a la platja oferint un espai on puguin canviar els bolquers, escalfar els biberons i aparcar els cotxets, un servei més que complementa l'oferta ja àmplia que té Calonge i Sant Antoni basada en el Turisme Familiar.
 
També es tenen molt en compte aquells visitants que tenen mobilitat reduïda i volen gaudir igualment de la platja i dels serveis que ofereix el poble. El turisme accessible és una altra batalla guanyada per l'àrea de Turisme del municipi.
 
Finalment també es presenta la càtedra Gastronomia, cultura i turisme, tres conceptes en els quals la Costa Brava és una potència i que s'uneixen en aquesta càtedra de la Universitat de Girona presidida d'honor pels germans Roca.