Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

La comissió del Carnaval de Sant Antoni fa una crida perquè els facin el relleu generacional

Crida perquè el jovent agafi el relleu generacional de l'organització del Carnaval de Sant Antoni. La Comissió de Dones demana al jovent del nucli que s'impliqui en l'organització del Carnaval ja que cada cop són menys.

This text will be replaced

El Carnaval de Sant Antoni es celebra el diumenge 15 de febrer. Enguany la rua es retrassa una mica i començarà a dos quarts d'una. Per primer cop les organitzadores no obriran la rua. També hi haurà altres canvis ja que enguany s'ha hagut de suspendre el tradicional sopar de germanor. A l'organització cada any hi ha menys gent i s'han volgut centrar en l'acte més emblemàtic com és la Rua.

També s'hi poden apuntar homes

Que l'organització demani relleu generacional no vol dir que s'en vulguin desentendre però si que els agradaria poder repartir més les tasques i sobretot que entrés aire fresc en un carnaval diferent dels altres, ja que va ser el primer en ser matinal. A més, tot i que tradicionalment se n'han encarregat dones, no farien cap lleig si un grup d'homes vulgués implicar-s'hi.

Pel que fa a la rua l'organització demana a les Colles que s'ho agafin amb ganes, que vagin disfressats i que facin gaudir el nucli amb molta gresca i xerinola. Malgrat demanar relleu generacional n i de bon tros han perdut la i·lusió per aquesta festa.

Les colles poden apuntar-se per la rua a l'oficina de turisme

Les colles que vulguin participar a la rua de Sant Antoni poden apuntar-se a l'oficina de turisme del 2 al 14 de febrer.