Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Posen la primera pedra de l’Escola La Sínia de Sant Antoni

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, acompanyada de les autoritats locals i representants de la comunitat educativa del municipi han posat la primera pedra de la nova escola La Sínia de Sant Antoni de Calonge, un projecte llargament esperat.

This text will be replaced

Des del curs 2006-2007 el centre funciona en mòduls prefabricats i el nou edifici molt probablement entrarà en servi l'últim trimestre del curs vinent.

L'acte de col·locació de la primera pedra ha reunit més d'un centenar de persones i ha estat carregat de simbolisme perquè dins de la pedra s'hi ha introduït un collage fet pels alumnes de l'escola, l'acord de ple on es va aprovar la cessió dels terrenys a la Generalitat, monedes de curs legal o els diaris del dia.

L'edifici tindrà forma de U i estarà dividit en tres cossos: un acollirà la zona infantil, el menjador i la cuina, l'altre les aules de primària i el darrer el gimnàs i els vestidors. En l'actualitat, el centre acull uns dos-cents alumnes i compta amb una línia sencera d'infantil i de primària. El nou edifici es deixarà a preparat per si cal fer futures ampliacions de línies.

L'edifici es farà molt a prop de l'escola actual i just davant de la Llar d'Infants el Ginjoler.