11 anys servint l'Olla de Peix

El Menú de l’Olla de Peix arriba enguany a l’onzena edició mantenint una proposta de cuina de qualitat i de proximitat. Des del dia 6 de febrer i fins al 29 de març l’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau” (www.elplatblau.cat) proposa degustar en diversos establiments associats un menú que té com a plat central l’olla de peix,

que es prepara seguint la recepta tradicional empordanesa. A l'Olla de Peix s'hi barregen diferents tipus de peixos del litoral empordanès amb un toc de verdures, pa engrunat, patates o fideus, combinats segons la recepta de cada cuiner, oferint una olla de peix diferent i singular en cada establiment.

Un total de 7 restaurants de Sant Antoni de Calonge i Palamós ofereixen aquest any un menú format per un entreteniment de la casa, l’olla de peix, postres de la casa, vi Sumarroca o Estrella Damm Inèdit i cafè. El menú es presenta a un preu tancat que es manté en 28 €. Aquesta proposta gastronòmica es pot degustar als restaurants Costa Brava, Guillermo, Refugi de Pescadors i Simon de Sant Antoni de Calonge, i als restaurants Bell Port, Hotel Àncora i Maria de Cadaqués de Palamós.

Aquesta proposta gastronòmica té la col·laboració dels ajuntaments de Calonge, Palamós i Vall-llobrega, així com del Consell Comarcal del Baix Empordà i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, així com el suport de Estrella Damm, Sumarroca i el grup Vichy Catalan. El Menú de l’Olla de Peix és una de les tres propostes gastronòmiques que al llarg de l’any organitza l’Associació de Restaurants de la Badia amb l’objectiu d’oferir menús amb productes locals de qualitat a preus ajustats. El popular Menú de la Gamba, que té lloc dels mesos d’abril a juny, i el Menú de l’Escamarlà, d’octubre a desembre, completen aquesta oferta gastronòmica.