'L'Abans de Calonge i Sant Antoni' recull la memòria gràfica d'un segle

Un dia de mercat a la plaça Major de Calonge, l'antic pas per la Riera, el Carnaval o un dinar de Festa Major. Aquestes fotografies antigues són relíquies que poden estar al calaix de qualsevol casa de Calonge però que avui es publiquen dins del llibre 'L'abans de Calonge i Sant Antoni'. 
 
 
L'editorial Efados amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calonge i el col·leccionista Josep Fort han editat aquest llibre que es divideix en fascicles setmanals. D'aquesta manera i durant 1 any els calongins trobaran cada setmana un fascicle diferent d'aquest llibre de més de 800 pàgines per qui el completi. L'editorial ha aplicat aquest model a altres municipis i Calonge s'hi ha sumat per donar encara més ressò a la memòria històrica de la vila.
 
Divendres es va presentar el llibre a la sala Fontova de Calonge on els 2 autors d'aquest àmpli recopilatori fotogràfic van explicar davant d'una cinquantena de persones el contingut d'aquest nou document.
 
Durant la presentació els assistents van poder veure molt ampliades algunes de les fotografies que apareixen al llibre 'L'Abans de Calonge i Sant Antoni' i es van poder fixar amb detalls que a primer cop d'ull passen desaparcebuts.