Els comerciants de Palafrugell volen convertir la ciutat en 'Vila Shopping'

Convertir Palafrugell en el centre comercial i d'oci del Baix Empordà aprofitant una posició geogràfica privilegiada, al centre de la comarca, i el teixit comercial de proximitat.

This text will be replaced

Aquest és l'ambiciós objectiu de l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell que aquest dijous va presentar nova junta directiva i renovació del projecte de l'entitat.

Per fer realitat el Palafrugell Vila Shopping l'entitat ha signat un conveni amb l'Ajuntament per a realitzar diverses activitats de promoció i dinamització del comerç local. Segons aquest acord l'IPEP subvencionarà amb 8.000 euros a l'ACOPA. El consistori vol que Palafrugell tingui una associació de comerciants potent.

Promoció del comerç de proximitat

A través de la marca Palafrugell Vila Shopping es promocionarà el comerç de proximitat i també s'ajudarà a la millora de la seva competitivitat. Tindrà un canal centralitzat de promoció i organitzarà cursos i programes d'assessorament per a empreses.

Aquest dijous el Teatre Municipal de Palafrugell es va omplir d'uns 150 empresaris i comerciants del municipi per conèixer de primera mà les propostes de la nova junta.