Les millores al castell de Calonge comencen a agafar forma

Les obres de millora del castell de Calonge ja han executat l'enderroc de totes les estructures que necessitaven un arranjament per tal de convertir l'equipament en accessible. Dos mesos mig després de l'acte de replantejament, les obres de castell van sobre el calendari previst.
This text will be replaced
Durant aquestes primeres setmanes s'ha portat a terme l'enderroc de l'escala de ferro que donava accés en unes dependències de la primera planta. Una vegada derrivada aquesta estructura també s'ha tirat a terra la part interior de l'antic pati que d'uns anys ençà s'havia convertit en la sala on es portaven a terme múltiples activitats. Bàsicament s'han executat totes les obres d'enderroc necessàries i s'ha treballat en la plaça d'armes del castell on es construirà la nova escala que ha de donar accés a la primera planta.
 
Es té previst que pels volts de Nadal les obres que han de permetre l'ús públic del castell estiguin acabades. Aquesta seria la primera fase de les obres de millora del castell. De fet toa l'obra està divida en tres fases. Des de l'ajuntament es treballa per tal de trobar el finançament necessari per tal de poder culminar també la segona fase. 
 
Davant el bon ritme de les obres l'alcalde ja ha assegurat que la seva execució no impedirà que per Setmana Santa es pugui celebrar el mercat medieval a l'entorn del castell.