Oriol Colomé i Marc Malé vencedors del 1r BTT Gavarres Extreme

Oriol Colomé en 100 km i Marc Malé en 35 km es van proclamar vencedors del 1r BTT Gavarres Extreme. La prova principal, la dels 100 km, consistia en una Bike Marathon: una cursa amb un desnivell important però a la vegada amb camins accessibles per a tots els ciclistes.
L'ocasió va ser una oportunitat idònia pels participants per gaudir del paisatge de les Gavarres, tant en la categoria dels 100 km com en la dels 35, aquesta última pensada per aquells bikers que volien aprofitar l'inigualable entorn sense haver de preocupar-se per l'alt caràcter competitiu que va marcar la jornada. 
 
This text will be replaced
 
La prova, tot i no ser puntuable, reunia una sèrie de característiques, com l'elevada exigència a nivell físic, que la convertien en una sessió d'entrenament ideal per tots aquells que estan en fase de preparació d'algunes de les cites anuals més importants del món del ciclisme de muntanya.
 
A l'horitzó més proper, la Titan Desert, una de les carreres més populars entre els amants de la BTT, que començarà el 27 d'abril i recorrerà el Sàhara en sis dures etapes que rondaran els 100 km cada una, una distància semblant a la que van poder pedalar els corredors de la Gavarres Extreme.
 
Cristian Collados i Pau Botella van completar el podi en els 100 km, mentre que la segona i la tercera posició en els 35 km van anar a parar a les mans d'Anthony Sillard i Xavi Closa.
 
A l'arribada els ciclistes van poder gaudir de l'entrega de varis obsequis, així com d'una botifarrada que va servir de cloenda d'una jornada que l'organització considera tot un èxit.