18 anys de Mercat Medieval a Calonge

La vila calongina ha celebrat aquest cap de setmana la 18a edició del Mercat Medieval i gairebé 20.000 persones s'han passejat pel nucli històric del municipi. Amb el castell medieval presidint la fira, Calonge s'ha traslladat a l'època dels senyors feudals i els cavallers per oferir una experiència única als visitants. 
This text will be replaced
 
Més de 120 parades d'artesania han format aquest mercat on no hi han faltat les activitats tradicionals com les exhibicions de falconeria o les lluites de cavallers, els espectacles infantils com les rondalles o els tallers de teatre de l'Associació Penjim-Penjam ni tampoc espais d'exposició com la mostra d'armadures a la Capella del Carme. 
 
En aquesta gran fira medieval a l'aire lliure també hi ha espai per posar en valor els productes locals de Calonge, com per exemple el vi, i donar a conèixer al feina de les entitats. 
 
Amb la vintena edició ja a tocar i un certamen que està en continua evolució, el mercat aspira a l'excel·lència i a convertir-se en referència per gent de tot el país. 
 
El Mercat Medieval de Calonge es porta a terme cada any coincidint amb la Setmana Santa i la celebració del MIC, dues cites al calendari que atreuen milers de visitants a la Costa Brava.