Calonge i Sant Antoni recapta 70 mil euros a l'any amb la taxa turística

Els turistes que arriben a Calonge i Sant Antoni s'hi deixen una mitjana de 70 mil euros a l'any només en concepte de taxa turística.
Aquest impost que es va implantar a mitjans del 2012 el recapten els establiments turístics amb les pernoctacions dels clients i la totalitat del tribut és gestionat pels ajuntaments en la promoció turística dels municipis.
 
This text will be replaced
 
Concretament el govern de Calonge ha apostat per invertir els 70 mil euros en 3 millores turístiques: buscar nous mercats a París, Alemanya, Rússia i al nord d'Espany, apostar per les noves tecnologies per facilitar informació als turistes que arriben al municipi i millorar la senyalització per tal que els visitants trobin fàcilment allò que volen visitar.
 
Pel que fa a les noves tecnologies s'està enllestint una pàgina web nova i s'està treballant en els vídeos promocionals per un vídeo world interactiu que s'instal·larà al poble.
 
Les inversions turístiques que es puguin executar en les següents anualitats gràcies a aquest tribut que grava les estades turístiques quedaran definits en el Pla Estratègic de Turisme 2015-2020 que s'està redactant a Calonge i Sant Antoni