Jordi Soler encapçala de nou la llista de CiU i l'acompanyen moltes cares conegudes

Jordi Soler és de nou l'alcaldable de Convergència i Unió a Calonge Sant Antoni. El 2003 es posava davant la llista convergent per primera vegada i aquest any repeteix per quarta vegada i assegura que ho fa amb la mateixa il·lusió i el mateix entusiasme.
Orgullós de la feina feta i amb ganes de tirar endavant nous projectes pel poble el candidat ha presentat candidatura amb les persones que l'acompanyen. Cares conegudes que reconeixen la feina feta i presenten l'aval d'experiència i alguna cara nova que dóna un toc de renovació. 
 
This text will be replaced
 
El Conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila ha recolzat la candidatura de Jordi Soler que es va presentar davant d'unes 250 persones que van poder veure el nou vídeo promocional del poble. Precisament la feina feta en l'àmbit turístic i de promoció va centrar bona part del discurs del candidat que se sent satisfet per haver situat Calonge i Sant Antoni com un punt de referència dins la Costa Brava Centre. Soler destaca la reforma feta al passeig marítim de Sant Antoni però també la lluita per tenir un Centre d'Interpretació del Vi i per fer del castell el referent turístic i cultural amb el que es treballa des de fa molts anys.
 
Entre els primers noms de la llista de Convergència i Unió a Calonge-Sant Antoni hi ha Joan Caner, Josep Darnés, Juana Maestre, Marta Geli i Albert Ros. L'atleta Adel Mechaal tanca la llista.