Arturo Prades és l'alcaldable del PSC per Calonge-Sant Antoni

Arturo Prades és l'alcaldable del Partit Socialista a Calonge-Sant Antoni. En la presentació d'aquest dissabte, presidida i acompanyat pels alcaldes socialistes veïns Ma. Teresa Ferrés, alcadessa de Palamós i Juli Fernández,
 alcalde de Palafrugell, Arturo Prades va assegurar que té un bon projecte entre mans i moltes ganes de poder tirar-lo endavant.
 
This text will be replaced
 
Amb un equip format per gent de Calonge i Sant Antoni, el Partit Socialista de Calonge-Sant Antoni presenta un programa del tot realista que, resumit en poques paraules, no vol crear grans infrastructures, sinó treballar per les persones.
 
A banda d'aquests projectes, l'equip que lidera Arturo Prades assegura en el seu programa que volen millorar la situació urbanística de l'urbanització Mas Pere i crear una figura de Coordinador d'Entitats i Associacions per gestionar i donar suport al moviment associatiu. Aquest equip humà recolzat per les lletres del PSC, són gent del poble amb ganes de treballar amb i pel poble.
 
Amb el lema 'Pel que realment importa' l'equip socialista per Calonge-Sant Antoni, liderat per Arturo Prades i amb Mercè Orduña darrere seu, afronta les eleccions del 24 de maig amb molta il·lusió.