La nit de l'esport calongí homenatja Xavi Hernández

Calonge-Sant Antoni va homenatjar aquest cap de setmana els esportistes del Municipi en una gala anual que serveix per promocionar-hi l'esport, rememorar les gestes dels seus clubs i guardonar esportistes o entitats d'especial rellevància vinculades als dos nuclis.

Unes 500 persones van assistir a la setena edició d'aquest esdeveniment que tenia per seu el Cercle Calongí. Amb una vida esportiva activa i més de 35 entitats diferents, des de l'Ajuntament de Calonge es van mostrar molt satisfets del funcionament de l'àrea d'esports del municipi.

El migcampista del Barça Xavi Hernández va agafar el relleu d'Adel Mechaal com a esportista amb el guardó d'honor, que va recollir el seu pare. El jugador estava a Còrdoba on el Barça havia acabat de marcar 8 gols al Nuevo Arcángel. El progenitor del futbolista va recordar que el seu fill té nombrosos premis individuals i col·lectius però que rebre el reconeixement i l'escalf d'un municipi sempre és especial.

Xavi Hernández està vinculat a Sant Antoni de Calonge on hi estiueja sovint i els seus familiars i amics admeten que s'hi sent com a casa.  L'acte de la nit de l'esport calongina es va tancar amb un pica-pica en què, almenys per un cop l'any, els esportistes dels diferents àmbits es van poder relacionar.