Sant Antoni estrena placetes al passeig

Els calongins i visitants que passegin pel passeig Josep Mundet de Sant Antoni gaudiran de prop de  3.000 metres quadrats addicionals distribuïts en 3 placetes noves a primera línia de mar.
Després de gairebé 4 mesos d'obres durant aquest pont de maig els visitants han pogut estrenar aquestes zones que ocupen una zona de platja que quedava desaprofitada. El govern calongí ha fet un rentat de cara en un passeig marítim molt transitat.
 
This text will be replaced
 
Tot i que les places, d'uns 800 metres quadrats cadascuna, ja estan obertes queden alguns detalls per acabar. El govern ha plantejat els bancs perquè tinguin doble cara, una mirant a l'interior i l'altra a mar.
 
La reforma del passeig també ha permès eliminar els fanals que estaven entre el passeig i la platja i que obstaculitzaven la vista a la badia. Els nous fanals que s'han instal·lats estan al centre del passeig i suposaran la reducció del consum elèctric i una millora en l'àmbit de l'eficiència energètica.
 
Per tal d'estrenar la temporada turística en aquest remodelat passeig Josep Mundet es van programar dissabte diverses actuacions a cadascuna de les 3 noves placetes. Espectacles infantils, gospel i sardanes a més d'una xocolatada popular i el concert del grup vocal Fusiona.