Calonge-Sant Antoni celebra el tercer concurs de pintura ràpida

Per tercer any consecutiu els carrers de Calonge s'han ompert durant mig dia d'artistes locals i d'arreu de Catalunya per pintar el quadre guanyador del concurs de pintura ràpida.
 
This text will be replaced
 
Enguany han estat vint-i-cinc els pintors i pintores que s'han acostat fins el municipi de Calonge-Sant Antoni per retratar algun raconet especial del municpi a sobre la tela.
 
Ramon Pujolar, Joan Josep Pérez i Diego Reyes han estat els artistes guanyadors del primer, segon i tercer premi respectivament del concurs d'enguany. Un concurs amb menys participació que els anys anteriors però amb molta més qualitat segons el jurat.
 
La carnisseria del poble, l'església, el castell o, fins i tot, la platja de Sant Antoni o el racó de Torre Valentina han estat alguns dels llocs retratats pels artistes participants provinents, no només de la zona, sinó també d'altres punts de Catalunya.
 
Tot i que el nombre de participants ha disminuït respecte l'any passat, segurament perquè s'ha fet en dissabte dia laborable i no en diumenge com anteriorment, el concurs de pintura ràpida de Calonge-Sant Antoni comença a consolidar-se i a ser conegut com un més dels concursos que s'organitzen arreu de Catalunya, ja que aquest any el nivell de les obres ha pujat molt.
 
Després de tres anys, els pintors i pintores ja s'esperen aquest concurs amb ganes de tornar-hi l'any que ve per provar d'esgarrapar un dels set premis que hi ha disponibles o, si més no, poder pintar l'entorn privilegiat del que disposa el municipi.