Més de 200 persones participen a la Musicletada

Música, paisatge i una bicicleta. Aquesta va ser la combinació perfecte per aconseguir que la segona Musicletada esdevingués un èxit en majúscules. La barreja d'anar recorrent diferents espais de  Calonge-Sant Antoni sobre dues rodes i fent algunes parades per degustar un bon vi o un vermut alhora que es disfruta de concerts en directe ha estat una fòrmula que si l'any passat va funcionar molt, enguany, en la seva segona edició, s'han superat totes les expectatives.
This text will be replaced
Unes 200 persones no es van voler perdre aquesta proposta pionera que va permetre gaudir del paisatge de les vinyes de Calonge, fer parada i fonda a la bodega Clos d'Agon per tastar un bon vi , escoltar bona música i recuperar forces per seguir fins al racó de Torre Valentina on a peu de platja es va poder aprofitar per descansar de nou i passar la calor que va marcar tota la jornada.
 
Una espècie de ruta que combinava mar i muntanya amb grans dosis de bon rotllo que van desembocar les bones sensacions amb les que es va acabar la Musicletada 2015, un esdeveniment que esdevé la targeta de presentació d'una nova edició del festival Interludi que es portarà a terme al nucli de Calonge durant l'estiu.
 
Tot plegat es va cloure a l'entorn del Collet on els esperava una arrossada i el DJ Delafe per amenitzar la part final de la Musicletada.