CiU demana que els ciutadans li renovin la confiança pel bon futur de Calonge i Sant Antoni

En Confiança és el diari de campanya que ha editat Convergència i Unió a Calonge i Sant Antoni i on s'hi desglossen els 105 punts del seu programa electoral. Amb l'aval de la feina feta i satisfets per haver situat Calonge i Sant Antoni en el mapa
l'equip liderat pel candidat Jordi Soler vol guanyar les eleccions per fer de Calonge i Sant Antoni un municipi turístic i capdavanter, ben equipat, modernitzat, planificat, amable, de qualitat i de 'detalls', que sigui de les persones que hi viuen, verd i sostenible, segur, amb cultura, educació i identitat pròpia i amb una administració més eficient i propera. 
 
This text will be replaced
 
Soler vol tancar grans projectes engegats en aquest mandat com les obres de consolidació del castell o la remodelació del passeig marítim. Per altra banda hi ha projectes il·lusionadors com un centre d'interpretació del vi que vol fer realitat en el proper mandat.
 
El coordinador general de Convergència i Unió Josep Rull ha recolzat a Jordi Soler com a candidat i el seu programa com a camí de futur pel municipi.
 
'Pensa en el futur, confia en nosaltres' és el lema de campanya de Convergència i Unió a Calonge i Sant Antoni, un partit que es presenta de nou a les eleccions amb l'experiència d'haver estat en el govern des de fa 3 mandats i que s'hi volen consolidar a partir del 24 de maig.