La càtedra de gastronomia, cultura i turisme ja té calendari de cursos

Les activitats de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme que impulsa la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni començaran aquest estiu. El primer curs que es farà es portarà a terme durant el mes de juliol sota el títol 'Sabors i olors de la Costa Brava. 
This text will be replaced
Aquest curs servirà per estrenar aquest càtedra que ja té preparat tot un calendari on hi destaca de manera més immediata un estudi sobre la demanda turística vinculada a la gastronomia i la previsió de cara a la tardor de diàlegs a l'entorn de la gastronomia. Unes sessions que han de servir per reflexionar sobre l'evolució de la gastronomia a la Costa Brava.
 
El calendari també inclou la convocatòria de beques per impartir diferents màsters. La creació de la comissió de seguiment de la càtedra ha estat determinant per poder donar llum verda a totes aquestes activitats. Una comissió que s'ha constituit aquest divendres. El mateix director de la càtedra Joaquim Majó, el secretari general de la UdG, Jord Ferrer i un representant de l'Ajuntament que avui és l'alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler, són els tres integrants de la comissió. De fet, tots tres aquest mateix divendres han pogut veure els plànols del que serà la futura seu de la càtedra.
 
La càtedra pretén treballar conjuntament amb restauradors i el sector de l'enoturisme per veure quines són les realitats existents i posar-se d'acord per impulsar projectes comuns.