Detingut el presumpte causant de l'accident trànsit mortal de dimarts

La Policia Local li imputa els delictes d’homicidi imprudent, delicte contra la seguretat del trànsit i omissió del deure de socors. El detingut és un jove de 25 anys de nacionalitat espanyola amb antecedents penal. 

Aquesta matinada la Policia Local de Calonge ha detingut el presumpte causant de l’accident de trànsit que va tenir lloc dimarts al matí a la C-253 de Calonge i que va causar una víctima mortal. El detingut ha estat portat fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona per un reconeixement mèdic, custodiat per la Policia Local de Calonge. La detenció ha tingut lloc aquesta matinada, cap a la 1 h, després que un veí del municipi s’ha adreçat a la Policia Local per informar que al camí Fondo hi havia una persona estirada a terra que no es trobava bé. Els agents de la Policia Local han anat fins aquest camí, on han identificat i detingut el presumpte causant de l’accident, Blas A. C., de 25 anys i de nacionalitat espanyola. Després, una ambulància del SEM custodiada per agents de la Policia Local ha portat el detingut fins a l’Hospital Josep Trueta, ja que en el moment de la detenció presentava dolor abdominal. Després d’un reconeixement mèdic i de descartar lesions greus, el detingut està sota custòdia de la Policia Local, que prepara les diligències perquè el detingut passi a disposició judicial.

La Policia Local de Calonge imputarà al detingut un delicte d’homicidi imprudent, un d’omissió del deure de socors i un altre delicte contra la seguretat del trànsit.  L’accident de trànsit va tenir lloc dimarts al matí a la carretera C-253, dins del terme municipal de Calonge. El xoc frontal de dos vehicles va provocar la mort d’una veïna de Palamós de 83 anys, que viatjava juntament amb dues persones que van resultar ferides. L’altre vehicle era conduit per Blas A. C., que després del xoc es va donar a la fuga amb el vehicle d’una jove. Les investigacions de la Policia Local de Calonge van permetre identificar ràpidament el presumpte causant de l’accident, que finalment aquesta matinada ha estat detingut dins del mateix municipi.

L’alcalde de Calonge, Jordi Soler, ha expressat la seva consternació per aquest accident: “lamentem profundament la pèrdua d’una vida, un dany irreparable, i expressem el nostre més sentit condol a la família”. Soler ha afegit que “també vull felicitar a la Policia Local del nostre municipi, que gràcies a la bona feina feta ha permès identificar i detenir amb rapidesa el presumpte causant d’aquest accident”.