Antoni Castellà fa campanya pel "No" al Baix Empordà

La campanya d'Unió Democràtica de Catalunya defensant el "No" a la pregunta plantejada pel seu partit ha aterrat al Baix Empordà. El sector independentista d'UDC ha iniciat aquesta setmana una campanya en la que expliquen els seus motius per dir "No" a la qüestió que la seva formació va formular per decidir si donen suport al procés sobiranista liderat per Convergència i Esquerra Republicana de Catalunya. 
This text will be replaced
 
Antoni Castellà, com a  membre del comitè de govern d'Unió acompanyat d'altres militants  va ser aquest dimecres a Sant Antoni de Calonge on va exposar a la militància els arguments per votar el proper diumenge "No".
 
Per Castellà, la pregunta que diumenge respondran els militants d'Unió havia de ser molt clara ja que el resultat sortint demostrarà el posicionament del partit de cara a les eleccions del 27-S. Doncs serà llavors quan Catalunya podrà respondre a través de les eleccions plebiscitàries el referèndum que l'Estat Espanyol no va permetre que es celebrés el 9 de novembre.
 
Castellà ha discrepat completament a les declaracions que va fer el president del comitè de govern d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, on deixava entreveure que el resultat d'un "No" a la pregunta del proper 14J podria portar a la renúncia dels actuals dirigents.
 
Des del sector més independentista d'Unió, liderat entre altres per Antoni Castellà, no es contempla que el resultat a la pregunta que han de votar diumenge sigui un "Sí", doncs asseguren que si fos així no hi hauria mandat polític i avança que el comitè de govern s'hauria de reunir amb urgència per inteperpretar el resultat ja que per Castellà una majoria afirmativa posaria sobre la taula un "Sí" a un procés sense definir.