ERC diu que l'acord CiU-PSC-PP és entre partits que han perdut vots

ERC de Calonge i Sant Antoni considera que l'acord CiU-PSC i PP és estrany, no respon a la voluntat del poble i a més és fet entre tres partits que han perdut vots. Martí Fonalleras surt al pas del pacte que permetrà a Jordi Soler seguir com alcalde i relegarà el fins ara soci del batlle convergent a l'oposició.

This text will be replaced

Per ERC la gestió del govern ha estat avalada per les urnes, però amb una distribució de vots diferent. Els republicans van guanyar a Sant Antoni de Calonge i crescut de vots i per això van reclamar a Jordi Soler una alcaldia compartida. Proposta a la qual CiU, segons l'alcaldable republicà, no va donar resposta.

Fonalleras va indicar que el seu partit va obrir converses amb tothom per acordar un govern estable i demana una reflexió als partits perquè expliquien els seus pactes post-electorals, ja que poden generar desafecció.

ERC ha assegurat que faran una oposició vigilant i es mostren satisfets per l'evolució dels republicans en els darrers diferents comicis. ERC compartirà oposició amb Avancem, i en principi també amb CCSA.

Notícies relacionades

Soler (CiU) repetirà d'alcalde de Calonge-Sant Antoni amb el suport del PSC i el PP