Jordi Soler de nou investit alcalde de Calonge i Sant Antoni

Jordi Soler ha estat investit de nou alcalde de Calonge i Sant Antoni gràcies a 10 dels 17 vots dels nous regidors electes a l'Ajuntament. 
 
This text will be replaced
 
El portaveu de Convergència i Unió serà l'alcalde durant els propers 4 anys i governarà amb els 2 regidors del Partit Socialista i el regidor del Partit Popular. El portaveu de Compromís per Calonge i Sant Antoni té la porta oberta a entrar en aquest nou govern municipal. A l'oposició s'hi seuen segur els 5 regidors d'Esquerra Republicana i els 2 d'Avancem-MES.
 
Amb la solemnitat que es mereix un ple d'investidura com aquest en el que hi havia un centenar de calongins ha destacat la confiança que hi ha entre càrrecs electes i veïns i entre companys de consitori. Jordi Soler ha rebut a misses dites la bara de comendament.
 
Aquesta ha estat la nota graciosa d'un ple molt formal en el que el desig de sort i treball pel municipi han estat repetitius en els missatges dels portaveus de cada grup polític. Llensa no ha anunciat que entri al govern però sí que des de Compromís ja treballen pel poble.
 
En la mateixa línia els socialistes asseguren que es posen de seguida a treballar pel poble, ells segur que sí dins del govern.
 
La portaveu d'Avancem-MES ha agraït la confiança dels votants destacant que un partit que neix nou ha obtingut 2 regidors a l'ajuntament. Des de l'oposició demana seny i encerts als que governaran Calonge i Sant Antoni.
 
Esquerra Republicana ha estat durant 4 anys dins del govern amb Convergència i Unió. El portaveu del grup Martí Fonalleras considera que l'acord de govern més lògic hagués estat repetir el pacte però conscient que es queda com a cap de l'oposició ha explicat als veïns que treballarà amb la mateixa vocació. Fonalleras lamenta que els dos partits sobiranistes i que han tret millors resultats respecte les anteriros eleccions, Avancem-MES i Esquerra, es quedin a l'oposició.
 
Per la seva banda el ja nou alcalde de Calonge i Sant Antoni ha fet fet una metàfora marinera i ha explicat que aquest el vaixell que capiteneja des del 2003 segueix el seu rumb i que el proper govern serà capaç d'afrontar els temporals que vinguin.
 
El reelegit alcalde de Calonge i Sant Antoni ha rebut felicitacions en acabar el plei de la majoria de regidors amb qui compartirà plenari durant els propers 4 anys.