El servei de socorrisme de Sant Antoni de Calonge ja està a ple rendiment

Les platges de Sant Antoni de Calonge ja estan preparades per l'estiu. El clima calorós d'aquest mes de juny ha afavorit l'inici matiner de la temporada de platja. És per això, que des de fa setmanes el servei de socorrisme ja està operatiu per tal de garantir la màxima seguretat durant el bany i l'exposició al sol de les famílies. En aquest punt de l'any, hi ha 8 socorristes actius. 

Calonge-Sant Antoni destina un pressupost de 150.000 en socorrisme i vigilància de platges cada temporada. Els responsables del servei divideixen la campanya estival en tres subtemporades, baixa, mitjana i alta, per optimitzar els recursos en funció de l'afluència de visitants. 
 
El servei de socorrisme de Calonge-Sant Antoni està operatiu a les platges de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de set de la tarda. Un horari que segons els imputs rebuts la temporada anterior per l'ajuntament i l'empresa adjudicatària del servei, és el més adequat pel volum de gent que aplega la platja. 
 
El contracte amb els responsables del servei de socorrisme i vigilància a Calonge-Sant Antoni és de 4 anys i prorrogable a 2 més si les parts ho desitgen.