El govern de Calonge incorpora a Compromís per Calonge i Sant Antoni

A aquest pacte a tres bandes, signat a principis de juny, hi hauríem de sumar un quart grup municipal. Compromís per Calonge i Sant Antoni entra a formar part de l'equip de govern del municipi. David Llensa rebrà aquest dijous les competències com a regidor de noves tecnologies i transparència.
This text will be replaced
Aquesta darrera incorporació farà que l'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni estigui liderat per un govern quatripartit amb Convergència i Unió, Partit dels Socialistes, Partit Popular i Compromís per Calonge i Sant Antoni. Els resultats electorals van propiciar que l'actual alcalde iniciés una ronda de converses amb tots els grups municipals que van obtenir representació en el consistori. D'aquells contactes en va sorgir el pacte a tres que s'ha acabat convertint en una aliança entre quatre partits polítics. El darrer en pujar al carro ha estat Compromís que si bé l'equip de govern ja li havia deixat la porta oberta per entrar, el vot favorable a l'investidura de Jordi Soler com a alcalde de Calonge-Sant Antoni els propers quatre anys va ser determinant per reemprendre les converses.
 
De moment el cartipàs ha quedat repartit entre aquests 10 regidors de quatre partits diferents, però l'alcalde continua estenent la mà als grups que han quedat a l'oposició a pujar a aquest tren.
 
El ple municipal previst per aquest dijous al vespre donarà compte de les delegacions de cada regidor, així que tot i que ja han començat a treballar en cadascuna de les àrees serà aquest divendres quan els 10 regidors de govern puguin començar a exercir les seves funcions de manera oficial.