Tanquen l'accés de vehicles al passeig durant l'estiu a partir del migdia

Els vehicles a motor tenen l'accés restringit en el passeig de Sant Antoni de Calonge. Des de fa unes setmanes tot aquell que vol circular per la primera línia marítima de Sant Antoni es troba amb la senyalítica que li indica que a partir de la una del migdia no s'hi pot passar.
This text will be replaced
Les obres de millora del passeig del mar que han donat lloc a un espai totalment renovat on hi primen les persones han vingut acompanyades per uns canvi d'hàbits a la zona. Si bé fa anys que es treballa per conciliar els vianants amb les bicicletes i els que van en patins o patinet, ara s'ha volgut fer un pas més per convertir el passeig marítim en un indret on les persones hi tenen prioritat. Durant el matí es manté obert als vehicles rodats per tal que es pugui efectuar la càrrega i descàrrega amb total normalitat i a partir del migdia queda limitat als veïns i els cotxes autoritzats. El que no segueixi les indicacions serà multat de manera automàtica.
 
Feia més de quaranta anys que no es portava a terme una intervenció d'aquestes característiques en el passeig del mar de Sant Antoni de Calonge. Les obres han permès la millora del trànsit a peu i el descans per aquest espai així com augmentar l'accessibilitat a la platja.