L'alcalde de Calonge s'abaixa el sou un 20%

El nou Govern de Calonge - Sant Antoni estarà format per deu regidors, sis de CIU, dos del PSC, un del PP i un de Compromís per Calonge- Sant Antoni. El nou Ajuntament 
calongí serà, doncs, en quatripartit després de la recent incorporació de David Llensa de Compromís a l'equip de govern.
 
This text will be replaced
 
Pel que fa a les retribucions que rebran alcalde i regidors, el sou de l'alcalde Jordi Soler s'ha rebaixat un 20% respecte els anys anteriors, passarà de cobrar 60.000 eruos bruts anuals a cobrar-ne 50.000, que són 4.166 euros bruts al mes, amb una dedicació exclusiva. Els regidors, amb una dedicació parcial de 21 hores setmanals cobraran un total de 1650 euros bruts al mes, que són 23.100 euros anuals distribuïts en 14 pagues. El punt número vuit d'aquest primer Ple extraordinari va ser el tema de debat entre els regidors de l'oposició que veuen excessiu el sou dels regidors.
 
L'alcalde Jordi Soler va respondre a aquestes qüestions assegurant que totes les retribucions estan pactades a partir de la llei ARSAL i que, per tant, tot està dins la legalitat.
 
En la primera sessió plenària del nou mandat 2015 - 2019 s'ha informat del nou cartipàs format per 10 dels 17 regidors escollits en les darreres eleccions municipals. El nou govern estarà encapçalat per l'alcalde Jordi Soler i en formaran part els regidors de Convergència i Unió Joan Caner, primer tinent d'alcalde i regidor de turisme i platges, Albert Ros, segon tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda i Urbanisme, Josep Darnés, regidor d'esports, Marta Geli, regidora de cultura, ensenyament i festes i Joana Maestre, quart tinent d'alcalde i regidora de serveis socials i sanitat. Els regidors del PSC Arturo Prades, que serà el tercer tinent d'alcalde i regidor de promoció econòmica i Mercè Orduña, regidora de recursos humans i participació ciutadana. El cinquè tinent d'alcalde serà el regidor del PP, Joan Pons amb la regidoria de manteniment, conservació i brigada i David Llensa de Compromís, regidor de noves tecnologies i transparència.