La Festa Major d'Estiu de Calonge, molt participativa

L'actor, Toni Albà, acompanyat de Xavier Trias, el Rei Joan Carles, Mariano Rajoy, Mourinho i el Papa han estat els encarregats de donar el tret de sortida als actes centrals de la Festa Major d'Estiu de Calonge que durant tot el cap de setmana ha omplert el municipi d'activitats per a tota la família.

This text will be replaced

La programació musical de les Barraques, l'espectacle inaugural de la companyia Pengim-Penjam que van fer un homenatge a les tradicions més emblemàtiques de la vila, la benedicció de vehicles, la botifarrada i el Castell de Focs Artificials d'aquest dilluns, l'espectacle infantil 'Can Pere Petit', la trobada gegantera, els balls i concerts de Festa Major han estat algunes de les propostes que han vestit de gala tota la població per rebre una de les cites més esperades de l'estiu.

La programació de la Festa Major combina les activitats de sempre amb propostes noves com la Festa Holi. Entre les que no poden faltar hi han hagut la novena edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Calonge-Sant Antoni amb la participació d'una vuitantena de cotxes i una vintena de cotxes amb una antiguitat mínima de vint-i-cinc anys i la presència de 600, minis, escarabats o motos Vespa o Bultaco.

Una mirada cap al passat que també hem trobat a la Capella del Carme on s'ha instal·lat una exposició fotogràfica sobre la Festa Major de Calonge entre els anys 1908 i 1990.

Des de l'ajuntament i les entitats que han participat a la confecció del programa es mostren molt satisfets de la gran participació popular que han tingut totes les propostes.