L'empresa ArtPlay de Calonge és un exemple d'emprenedoria d'èxit a la comarca

En Marc i la Xantal són dos empresaris que fa 15 anys van engegar a Barcelona un projecte anomenat ArtPlay que produeix sistemes d'exposició. Des de fa 6 anys estan instal·lats a la zona del PAEC a Calonge on s'han especialitzat en caixes de llum i perfileria tensada amb tela per expositors. 
ArtPlay s'ha convertit en una empresa jove i d'èxit que avui treballa amb clients d'arreu d'Espanya que reparteixen els seus productes arreu del món. 
 
This text will be replaced
 
16 persones treballen en aquesta empresa de joves professionals guardonada recentment amb el Premi Emprenedor de l'Any que atorga des de fa 11 anys l'Associació de Joves Empresaris de Girona.
 
L'Ajuntament de Calonge està fent ara un cens de les empreses instal·lades al PAEC per tal de crear un Business Industrial District i desenvolupar projectes en comú que beneficien aquestes empreses. Amb una aposta política al darrere l'ajuntament confia que més empreses vulguin ser al Parc d'Activitat Econòmica de Calonge.
 
Fa 6 anys que ArtPlay Creatividad Visual es va instal·lar a una nau de Calonge. L'èxit de l'empresa els ha obligat a ampliar les instal·lacions a una segona nau.