Calonge-Sant Antoni presenta la primera Cantada d'Havaneres i Boleros

L'espigó de l'Amistat de Sant Antoni de Calonge avui ben asoleiat i amb la presència de banyistes es convertirà aquest dissabte a la nit en l'escenari de la primera cantada d'havaneres que acull el nucli. 
 
This text will be replaced
 
Just tres dies abans de la cantada protagonistes de la vetllada d'havaneres i boleros així com els organitzadors de l'acte han vulgut plantar-se en aquesta alçada del passeig per presentar davant la premsa el que serà la primera de les cantades que cada estiu vol acollir la platja de Sant Antoni. Un representant de cadascun dels tres grups participants en aquesta estrena en les cantades d'havaneres del municipi s'ha fet la foto de família corresponent i que serveix per començar a escalfar motors.
 
Els grups Arjau, Bergantí i Neus Mar són els encarregats d'estrenar l'escenari de la cantada de Sant Antoni. Un concert que neix amb la voluntat de convertir-se en un dels referents musicals de les havaneres i els boleros a la Costa Brava i que oferirà un repertori per a tots els gustos.
 
I tot i que a primera vista pugui semblar que és una cantada d'havaneres a seques, la de Sant Antoni vol ser una cantada més oberta de mires i on els boleros també hi tinguin el seu espai.
 
En total una trentena de peces que tindran el seu punt culminant amb l'actuació conjunta de les tres formacions interpretant la popular La bella Lola i El meeu avi. El proper dissabte a les 10 de la nit s'estrena aquesta primera cantada però ja està garantit que es matingui de cara a properes edicions.
 
Important, doncs, que els amants de les havaneres, els boleros i la cançó de taverna marquin en el calendari el tercer dissabte de juliol ja que a partir d'aquest 2015 queda establert com la data de la cantada de Sant Antoni de Calonge.