Primera cantada d'havaneres de Sant Antoni

Com ja és tradició a la Costa Brava, la majoria de viles celebren una cantada d'havaneres i Sant Antoni de Calonge no podia ser menys.
 
El diumenge passat la zona de l'espigó del mig acollia unes 5.000 persones que no es volien perdre la primera edició de la Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni.
This text will be replaced
Els grups Arjau, Neus Mar i Berganti, van ser els encarregats de pujar dalt de l'escenari i fer gaudir d'una gran qualitat musical al públic assistent.
 
La cantada es va dividir en dos parts on els grups van interpretar cançons com La balada d'en Lucas, Havaneres de Cádiz, Girona m'enamora o La barca xica.
 
Per acabar la betllada, els tres grups van interpretar junts dos temes clàssics com són La bella Lola i El meu avi. També i va haver boleros coneguts com Enamorar-se, Paraules i Dos Gardenias.
 
Aquesta primera edició d'Havaneres que ha sigut tot un èxit, comença amb bon peu, ja que l'objectiu de l'organització és consolidar aquesta cantada el tercer dissabte de juliol, i situar-la com una de les trobades imprescindibles en el món de l'havanera.