La platja a l'abast de tothom està sent tot un èxit

Des de fa onze anys, la platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge disposa d'un servei de cadires amfíbies, material especialitzat i aparcament per a les persones amb alguna discapacitat.

This text will be replaced

El projecte es diu 'La Platja a l'abast de tothom' i permet al col·lectiu de persones discapacitades gaudir de la platja i dels serveis de la mateixa manera que ho fan la resta de banyistes. Aquest projecte també és una gran ajuda per les famílies, ja que si no existís els seria molt més difícil poder gaudir tots junts de la platja.

Un equip de 21 socorristes repartits al llarg del litoral, en 12 torres de control i en els 4 punts de socorrisme, assisteixen i faciliten el bany als usuaris des del 2012. Aquest projecte beneficia cada any a més persones. Aquesta temporada està sent tot un èxit ja que s'ha arribat a gairebé els 500 banys que es van fer en tot l'estiu passat. 
 
En aquesta línia, el municipi també ha estat pioner en l'adaptació d'una part del material turístic al sistema braille per fer-lo accessible a les persones cegues o visió reduïda, un projecte que es va endegar amb l'ajuda de l'ONCE.