Raimon enceta la 48a edició del festival de música Interludi de Calonge

Raimon, una de les veus més reivindicatives del nostre país ha estat l'encarregat d'aixecar el teló de l'Interludi 2015 amb un recital antològic en el que ha fet un repàs del seu cançoner.
 
This text will be replaced
 
Amb 74 anys, el cantant de Xàtiva continua fent història i oferint recitals tan apassionats com el d'aquest dissabte a Calonge en què ja abans de sortir a l'escenari, el públic l'aclamava amb aplaudiments.
 
'A l'estiu quan són les nou' va ser la primera d'una trentena de peces que van fer un recorregut musical per l'obra més representativa de Raimon. Les més de 400 persones que van omplir el pati d'armes del Castell de Calonge, van poder gaudir d'una nit en què el cantant va repassar amb generositat el seu cançoner amb tants anys d'història.
 
Al concert tampoc hi van faltar cançons tan conegudes com 'L'espill', 'Veles e vents', 'Jo vinc d'un silenci' i va tancar el recital la mítica 'Al vent', una cançó convertida en gairebé un himne a casa nostra que va fer que el públic s'aixequés d'empeus per cantar-la tots junts.
 
El concert de Raimon va obrir la 48a edició del festival de música de Calonge, un certàmen que enguany aposta per les veus més reivindicatives i de trajectòria contrastada de casa nostra, però també aposta per les joves promeses, el pop més actual i tanca el festival el dia 15 d'agost amb la nit Postres de músics, amb l'actuació de la Interludi Band que anirà combinada amb les meravelles culinàries del xef Quim Caselles.
 
En total, Interludi ofereix set concerts dividits en quatre nits d'estiu del dissabte 25 de juliol al 15 d'agost.