Torna el Costa Brava Fashion Weekend a Calonge

A partir d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana Calonge tornarà a convertir-se en la ciutat de la moda a la Costa Brava. Per segon any consecutiu torna el Costa Brava Fashion Weekend,
 un esdeveniment que barreja moda, gastronomia i música a l'incomparable paratge d'El Collet de Sant Antoni.
 
This text will be replaced
 
Costa Brava Fashion Weekend va néixer l'any passat per ser una plataforma de nous talents de la moda i el seu objectiu és donar impuls i ser l'aparador dels dissenyadors de moda emergents que no tenen cabuda als grans esdeveniments. 
 
Tot i que l'eix central del cap de setmana són les desfilades de moda, a la finca d'El Collet també s'hi faran moltes activitats més.
 
Una de les principals novetats és que aquest any l'esdeveniment durarà tres dies i no pas dos com l'any passat. Seran aquest proper divendres, dissabte i diumenge quan tots aquells amants de la moda podran gaudir de les últimes tendències creades a casa nostra.
 
Des de l'Ajuntament de Calonge estan convençuts que el Costa Brava Fashion Weekend 2015 superarà l'afluència de públic de primer any i esperen arribar a superar la xifra de 7.000 visitants.
 
Els horaris de la fira seran divendres de set de la tarda a 1 de la matinada i dissabte i diumenge de cinc de la tarda a 1 de la matinada. Diumenge la festa es clourà amb un final de festa i un concert que l'organització ha deixat en suspens perquè sigui un final sorpresa.