Les obres del castell de Calonge acabaran abans del previst

Les obres del Castell de Calonge podrien estar enllestides abans del previst. De bon principi la finalització de les obres estava calculada pel mes de febrer de 2016, 
però com que els treballs estan complint tan bé el calendari, podria ser que la part pública del Castell estigués llesta a finals d'any.
 
This text will be replaced
 
De moment, la part més visible de l'avenç d'aquestes obres són les escales que dónen al pati d'armes del Castell i que han de donar accés a la primera planta o superiors. Al costat de les voltes s'hi ha construit una escala d'obra i unes escales de ferro que aniran acompanyades d'un ascensor per arribar a totes les estances del castell.
 
Les reformes s'estan fent a la planta baixa i a la primera planta en cinc sales totalment equipades per poder acollir des d'exposicions, congressos o qualsevol activitat que s'hi vulgui celebrar i la millora de les connexions en el sí de l'equipament.
 
Les obres han de convertir el Castell de Calonge en un lloc de dinamització cultural, un espai turístic i de cultura de primer ordre on s'hi puguin desenvolupar activitats premanents o temporals. És per això que un cop acabada la part de l'obra civil començarà la part de museïtzació que convertirà el castell en la seu del museu etnològic de la zona de les Gavarres.