Conveni a tres bandes per revitalitzar i dinamitzar el centre comercial de Calonge

L'Associació de Comerciants de Calonge juntament amb la Generalitat i l'Ajuntament de Calonge han signat un conveni de dinamització per impulsar el projecte de centre comercial a cel obert de la ciutat.

This text will be replaced

Va ser aquest divendres quan el Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, l'alcalde de Calonge, Jordi Soler, i el president de l'associació de comerciants, Michel Pache, van signar el conveni amb l'objectiu de consolidar i crear un centre comercial de primer ordre al municipi de Calonge que sigui el motor de revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

A banda del conveni amb els comerciants calongins, Felip Puig i Jordi Soler també van signar un conveni entre la Generalitat i l'Ajuntament de Calonge per donar suport a l'esdeveniment de moda que s'ha celebrat aquest cap de setmana al municipi, el Costa Brava Fashion Weekend.

Confiança en els municipis

Des de la Generalitat asseguren que la confiança i el suport als municipis és clau per tirar endavant el país. Felip Puig creu que cal ajudar a les institucions privades perquè el públic hi surti guanyant.

L'aportació econòmica que ha fet la Generalitat a l'associació de comerciants ha estat de 5.601 euros i l'ajuda a l'Ajuntament de Calonge pel Costa Brava Fashion Weekend 2015, de 4000 euros.