8.000 persones al Costa Brava Fashion Weekend

La segona edició del Costa Brava Fashion Weekend ha rebentat totes les expectatives amb 8.000 visitants. Sota el lema de "Dream Big", el certamen de moda baixempordanès va tornar a convertir el Collet de Sant Antoni de Calonge en un escenari de somni on no hi va faltar ni estil, ni gastronomia, ni art ni música.  
This text will be replaced
Les passarel·les de moda van ser l'eix central d'aquest certamen, que va allargar-se de divendres a diumenge amb les desfilades de Rita Row, Maria Roch, Jää By Lula, Ika, allSisters, Adrià Colorado, Núria Serra i Cantamañanas
 
Una oferta de marques punteres d'emprenedors que va ampliar-se al mercat del Costa Brava Fashion Weekend, que va comptar amb la presència de 32 dissenyadors emergents. 
 
Tot i que la moda és la protagonista del Costa Brava Fashion Weekend, l'experiència va completar-se amb música en directe, art i un espai de vintage food per fer un mos o una copa tot contemplant el privilegiat paratge del Collet. 
 
L'única nota negativa de l'esdeveniment va ser la pluja de divendres al vespre, que tot i permetre fer la inauguració, va impedir el fashion show d'Ika Editions.