Calonge menja cultura

Com a les Nacions Unides, diverses banderes però daumunt la taula enlloc de memoràndums i documents d'alta política, menjar. Calonge va viure el 'Menjem cultura', un tast intercultural per conèixer les tradicions gastronòmiques de les diferents nacions que conviuen al municipi.

This text will be replaced

La Fira Gastronòmica ha arribat a la seva quarta edició convertint els jardins del castell de Calonge en el particular menjador d'una iniciativa que també té música i batucades. Una diada sobretot familiar que cada cop té més visitants.

L'organització no té xifres exactes del nombre de visitants que van passar per Calonge però si ens refiem de les dades de l'any passat i les sensacions d'aquest, aquestes són bones.

El tast intercultural i musical de Calonge ja s'ha convertit en un referent a la comarca per l'alta participació de cuiners i cuineres amateurs que hi assisteixen i la bona acollida que té l'activitat entre el públic local i de fora. A banda, es un bon reflex de la realitat intercultural del Baix Empordà on hi conviuen desenes de nacionalitats de tot el món.