Èpic concert passat per aigua al Festival Interludi

Interludi li va guanyar el pols a la pluja aquest cap de setmana. Després que el triple concert de dissabte s'aplacés a diumenge pels forts ruixats, finalment Pau Vallvé, Maika Makovski i Mazoni, van actuar al festival calongí tot i que passats per aigua. 
This text will be replaced
Qui obria la llauna musical al castell calongí va ser Pau Vallvé amb la presentació del seu darrer disc "Pels dies bons", que reflexiona sobre les relacions que lliguen dues persones, ja siguin amoroses, familiars o laborals. Muntanyes i glaciars, en càmera lenta o jo només faig el que puc són alguns dels temes que van sonar. Amb el seu estil habitual, Vallvé va gaudir com un nen dalt de l'escenari on fins i tot va jugar a canviar papers amb el bateria Víctor García. 
 
Maika Makovski va agafar el relleu del músic barceloní en un altre escenari més intimista. L'artista mallorquina, acompanyada de la guitarra i el piano, es va retrobar amb les seves arrels macedònies i 
andaluses.
 
La tercera nit d'interludi la va tancar Jaume Pla, Mazoni, amb temes com El riu, Perduts en la boira o La granja de la Paula. Enmig de la seva actuació va arribar el moment més apoteòsic del concert amb un fort ruixat que en comptes d'espantar músics i públic, els va engrecar a desafiar la climatologia. Sota un paraigua i amb l'ajuda dels espectadors, es va crear una carpa improvitzada amb plàstics i pals d'escombres per continuar amb una actuació èpica que quedarà per la posteritat.