Quim Casellas i la Interludi Band serveixen les postres de l'Interludi que tanca havent-hi passat unes 1.500 persones

Aquest dissabte s'han servit les postres de la 48a edició del Festival de Música de Calonge. El xef Quim Casellas ha sigut l'encarregat de posar la cirereta al pastís de l'Interludi amb la nit 'Postres de Músic' que combinava gastronomia i música.
Amb estrella Michelin des del 2011 Casellas va elaborar autèntiques delícies que combinades amb la música de la Interludi Band, creada especialment per aquesta nit, van fer d'aquesta una nit que hagués estat rodona si el temps no hagués fet de nou la guitza al festival. Ubicats dins de la sala del teatre Fontova en comptes del pati d'armes del castell calongí el maridatge gastromusical es va celebrar amb èxit.
 
This text will be replaced
 
Aquestes fòrmules diferents i sorprenents ja són segell made in Interludi i des de l'organització d'esforcen cada any a buscar aquesta nit màgica que trenqui amb la programació convenvional de tants festivals.
 
La nit va ser un llamí pel públic que coneix l'Interludi i ràpidament va esgotar entrades. Les obres d'art de Quim Casellas es van poder degustar tot escoltant a cinc músics que han pujat a l'escenari del festival en anteriors edicions i que s'han unit en una Interludi Band per aquesta nit. Es tracta de Xavi Lloses, Maria Rodés, Nico Roig, Oriol Roca i David Soler.
 
L'Interludi ha baixat el teló d'aquesta edició amb un balanç de 1.500 persones. El festival ha programat 4 concerts que obria Raimón, seguit per Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i Joana Serrat, la nit pop amb triple concert de Pau Vallvé, Maika Makovsky i Mazoni que es va ajornar 24 hores pel mal temps a més d'aquesta llaminera nit 'Postres de músic' amb la que s'ha culminat el festival.
 
Amb una mitjana d'unes 400 persones per espectacle l'Interludi acaba amb bones sensacions i pensant ja en la programació per l'estiu 2016.