Regidors i tècnics de l'Ajuntament de Calonge es sensibilitzen amb la mobilitat reduïda

Regidors i tècnics de l'Ajuntament de Calonge han passejat aquest dijous al migdia pel passeig de Sant Antoni i Torre Valentina en cadira de rodes. L'objectiu d'aquesta jornada és 
sensibilitzar sobre l'accessibilitat i les barreres arquitectòniques amb les que es troben les persones amb mobilitat reduïda.
 
This text will be replaced
 
L'alcalde Jordi Soler, el regidor de turisme Joan Caner i diversos tècnics municipals s'han posat a la pell de les persones que diàriament fan ús d'una cadira de rodes i, asseguts en una d'elles, han fet un trajecte que ha començat a l'oficina de turisme de Sant Antoni, han passat pel passeig i han arribat a la platja de Torre Valentina on hi ha la zona de 'La platja a l'abast de tothom', un espai que dóna el servei de bany adaptat. 
 
Amb aquest recorregut regidors i tècnics, acompanyats per alguns membres del grup MIFAS, han pogut fer-se una idea de les dificultats amb les que es troben cada dia les persones amb mobilitat reduïda i, a partir d'aquí, podran pensar i buscar les millores necessàries per facilitar-los els accessos.
 
El servei de bany adaptat ha estat l'última parada d'aquesta jornada en què els més atrevits s'han posat a l'aigua damunt d'una cadira amfíbia adaptada i han pres consciència de la mobilitat reduïda.
 
Calonge-Sant Antoni segueix treballant per aconseguir ser un municipi en què tothom s'hi senti a gust i, per tant, també les persones que van en cadira de rodes.