Sant Antoni balla la Festa Major

Sant Antoni de Calonge s'ha vestit aquesta setmana amb les seves millors gales per viure la Festa Major. 
 
This text will be replaced
 
Banyats pel clima immillorable dels darrers dies, els santantoniencs i santantonienques han gaudit de la seva festa grossa amb multitud d'activitats per totes les edats que començaven el passat dijous. Un espectacle de màgia i il·lusió del Mag Xevi va marcar l'inici d'aquesta festivitat que ha vingut de la mà d'un programa farcit de propostes d'oci, lleure, cultura o esport. 
 
Algunes de les més multitudinàries han estat el tradicional concurs de dibuix sobre l'esfalt, on els ciutadans i visitants van poder demostrar les seves dots artístiques a l'aire lliure i pel gaudi de tothom; una ballada de swing de la mà del músic Pablo Martín Quintet, el clàssic correfoc nocturn pels principals carrers del municipi que triomfa sobretot entre els joves o un multitudinari concert de Neus Mar. 
 
És precisament aquest dimarts 1 de setembre, dia festiu al municipi, que s'abaixarà el teló de la Festa Major. Serà amb un repic de campanes, un ofici solemne cantat per la Coral Harmonia Antoniense i una cantada d'havaneres al Collet gentilesa del grup Port-Bo.