La nova escola La Sínia de Sant Antoni estarà llesta al gener

La nova escola pública La Sínia de Sant Antoni de Calonge estarà llesta cap al mes de gener. L'empresa que porta les obres està complint fil per randa el calendari establert i, per tant, els nens i nenes de Sant Antoni que fins ara han estat estudiant en mòduls prefabricats podran estrenar el nou col·legi a principis de 2016.
 
This text will be replaced
 
Els terrenys en els quals s'està construïnt la que serà la nova escola La Sínia són de l'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni que ja l'any 2005 els va cedir a la Generalitat de Catalunya perquè comencessin les obres. Després de 10 anys d'espera, aquest mes de febrer alumnes, professors i el poble en general van veure que el projecte ja era una realitat quan es posava la primera pedra.
 
Ara al mes de setembre les obres estan molt avançades. El que és l'estructura de l'escola ja està gairebé enllestida. Els treballs que s'estan fent aquests dies són acabar les escales per les que s'accedirà a la primera i la segona planta de l'edifici i s'estan fent els canals a terra necessaris per passar-hi la tuberia.
 
El nou edifici de l'escola La Sínia tindrà forma de U i estarà dividit en tres cossos: un acollirà la zona infantil, el menjador i la cuina, l'altre les aules de primària i el darrer el gimnàs i els vestidors. En l'actualitat, el centre acull uns dos-cents alumnes i compta amb una línia sencera d'infantil i de primària, un gran nombre de nens que el proper gener de 2016 estrenaran escola.