El TSJC confirma la condemna per l'home que va cremar viva la seva dona a Calonge

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat els 19 anys de presó a l'home que va cremar viva a la seva dona a Calonge el 2006.

L'alt tribunal català desestima el recurs presentat per la defensa i rebutja el seu argumentari segons el qual el Jurat Popular va fer un veredicte incongruent.

Miguel Sánchez Gòmez va ser acusat el 2014 a 19 anys de presó per haver ruixat l'octubre del 2006 la seva parella embarassada de tres mesos i haver calat foc al pis on vivien a Calonge. En un primer judici celebrat el 2009 l'acusat va quedar absolt però el TSJC va recorre-hi i va obligar a repetir-lo. Va ser llavors quan Sánchez va ser condemnat a 19 anys de presó per assassinat, avortament, incendi i danys. Ara l'alt tribunal català ha confirmat aquesta sentència.

Agressió al Fiscal del cas

Miguel Sánchez Gómez té encara un altre compte pendent amb la justícia. L'any 2009 després d'escoltar la sentència condemnatòria va abrandar-se sobre el fiscal Víctor Pillado i li va donar dos cops de puny. Per aquest cas s'enfronta a 4 anys de presó.

Notícies relacionades

L'acusat de cremar viva la seva dona agredeix el fiscal quan és declarat culpable

Els membres del jurat popular tornen al pis de Calonge on pressumptament un home va cremar la seva dona al 2006 per fer una inspecció ocular